De Hormoonfactor - Ralph Moorman

De dieethypes volgen elkaar in hoog tempo op en ondertussen worden de meeste Nederlanders alleen maar dikker. Geen wonder, want geen enkel dieet of afvalprogramma houdt rekening met een belangrijk medisch inzicht.


Overgewicht is het gevolg van een verstoorde hormoonbalans!


Van minstens negen verschillende hormonen is de afgelopen jaren vastgesteld dat ze het gewicht beïnvloeden. Verkeerde eetgewoonten, stress en slaapgebrek kunnen deze hormonen in de war sturen. Ontregelde hormonen zorgen vervolgens voor een ontspoord hongergevoel en een te snelle omzetting van voeding in lichaamsvet.


De oplossing tegen veel auto-immuunziektes, welvaartsziektes, allergieën en intoleranties!


Naast het tegengaan van overgewicht spelen hormonen een belangrijke rol bij veel uiteenlopende klachten. Diabetes II, reuma, darmklachten, huidaandoeningen, pijnlijke gewrichten, osteoporose, PCOS, menstruatieklachten, luchtweg- en holteproblemen, zijn voorbeelden van gezondheidsklachten die met het hormoonbalansprogramma sterk kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.


In het 135 pagina’s tellende boek ‘De hormoonfactor’ vertelt  ir. Ralph Moorman hoe mensen vaak met de beste bedoelingen hun hormonen verstoren. Zo blijkt dat een caloriebeperkt dieet hormonale veranderingen veroorzaakt die de vetverbranding juist belemmeren. Ook overdreven fanatiek sporten heeft een funest hormonaal effect. In het boek staan voedings- en fitnessadviezen waarmee de eigen hormonen op natuurlijke wijze terug in balans gebracht kunnen worden. Ook komen stressbeperking en het verbeteren van de slaap aan de orde.


Mensen die zijn baanbrekende ‘hormoonbalansprogramma’ nu al volgen, vertellen in De ‘hormoonfactor’ over de soms spectaculaire effecten.


ISBN10: 9079142093 | ISBN13: 9789079142095

Reactie plaatsen