Download nu dit E-boek!
12 Supertips voor het herstellen van je Energiebalans

Page content

SanaLifestyle

Met een gezonde en afwisselende leefstijl breng je Hart, Hoofd en Lijf weer in balans

begeleider-gezondHet gezicht achter SanaLifestyle ben ik, Monique Smit, levensgenieter, optimist, moeder van 2 (volwassenen) kinderen, echtgenote, leefstijl- & gezondheidscoach. Ik leef volgens het principe dat gezondheid, vitaliteit en geluk niet iets is dat je overkomt. Daar heb je zelf veel invloed op.

Ik vind het leuk om nieuwe inzichten en mogelijkheden uit te proberen en mij zelf te ” dwingen” regelmatig uit mijn comfort zone te stappen. Zo ervaar ik wat wel werkt en wat niet en wat bij mij past als het gaat om een gezonde leefstijl. En belangrijker zo heb ik de regie over mijn gezondheid en welbevinden van Hoofd, Hart en Lijf.

Ben ik altijd 100% in balans of vitaal? Nee, niet altijd. Maar dat is niet de essentie. Waar het mij om gaat is dat ik mij bewust ben dat ik met mijn manier van leven, mijn leefstijl invloed heb op mijn gezondheid en welbevinden, zowel lichamelijk als geestelijk en dat ik flexibel om kan gaan met veranderingen, ook als het niet meezit. Ik hou de regie en blijf verantwoordelijk voor hoe ik mij voel en wie ik ben.

Kennis en ervaring

In heb ruime ervaring in het coachen van mensen en na een koersverandering in mijn loopbaan heb ik mij de afgelopen 10 jaar op diverse vlakken geschoold om op een integrale manier naar leefstijl, gezondheid en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te kijken. Hierbij een greep uit mijn kennis:

groen vinkje klein Orthomoleculair therapeut volgens de kpni, Integrale Leefstijlcoach, Touch for Health Practioner, Medische basiskennis, Ayurvedisch Massagetherapeut, Oerslank behandelaar, Vernieuwend Integraal Coachen

groen vinkje klein Bijscholingen op het gebied van: stress- en burnout, metaboolsyndroom, overgangsklachten, gewrichtspijn, diabetes en nog veel meer.

Als leefstijl- & gezondheidscoach heb ik geen medische bevoegdheid en ik stel daarom geen diagnoses. Ik geef geen advies over medicatie of genezingsprocessen en laat mij ook niet uit over diagnoses en adviezen van artsen.