Tarieven & Werkwijze

Soms is het fijn om de ander (in dit geval mij)  even te zien en te spreken om te weten of ik de juiste persoon ben om jou te coachen. Als dit zo is maak dan gebruik van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Ik hou van overzicht en duidelijkheid en hanteer voor een coachtraject, en hierbij maakt het  niet uit wat jouw vraag is, vaste tarieven. Je kan kiezen uit de volgende mogelijkheden (alle tarieven zijn inclusief btw).

Tarieven coachtraject

Intakegesprek

- Bespreken uitkomsten vragenlijsten

- Bepalen coachdoel

- Persoonlijk leefstijlplan

Coachpakket A

- Intakegesprek

- Persoonlijk leefstijlplan

- Een vervolggesprek


Coachpakket B

- Intakegesprek

- Persoonlijk leefstijlplan

- Drie vervolggesprekken

- Aanvullende metingen

Coachpakket C

- Intakegesprek

- Persoonlijk leefstijlplan

- Vijf vervolggesprekken

- Aanvullende metingen

Tarieven Massage

Hoofd- en gezichtsmassage

Het hoofd is het centrum van het zenuwstelsel . Massage van het hoofd brengt het zenuwstelsel tot rust en is ideaal voor bijvoorbeeld hoofdpijn en stressklachten en draagt bij aan een goede nachtrust. Naast het hoofd worden ook het gezicht en de schouders gemasseerd.


Duur 30 minuten

Chakra rugmassage

Chakra betekent energiewiel en met de Chakra rugmassage breng je de Chakra's in balans door  het opheffen van energetische blokkades.

Er wordt zowel fysiek als energetisch gemasseerd Duur 60 minuten

Lichaamsmassage

Deze algehele massage van het lichaam ontspant, reinigt, voedt en heeft een diep kalmerend effect op zowel lichaam als geest. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt op alle fronten aangesproken en draagt bij aan de vermindering van onder meer stressklachten.


Duur: 60 minuten