Bijnieruitputting - James Wilson

bijnieruitputtingBijnieruitputting is naar de mening van James Wilson een aandoening die niet door onze huisartsen wordt gesteld. Er zijn namelijk geen medicijnen voor. Gelukkig kun je er zelf alles aan doen om er weer bovenop te komen.

Van bijnieruitputting kun je helemaal genezen en je energie kan hersteld worden. Zoals het met zoveel gezondheidsproblemen het geval is, begint herstel bij het stellen van de juiste diagnose. En daarna  door zo veel mogelijk van de factoren die eraan ten grondslag liggen en die het veroorzaakt hebben aan het licht te brengen en die aan te pakken.

James Wilson is een Amerikaanse arts en heeft in zijn praktijk honderden mensen met bijnieruitputting geholpen hun gezondheid en energie weer terug te krijgen. Hij stelt dat langdurige stress kan leiden tot bijnieruitputting. Aangezien deze diagnose in de medische wereld weinig ondersteuning krijgt, wil hij dit verschijnsel onder de aandacht van het grote publiek brengen. In vier hoofdstukken legt hij uit wat bijnieruitputting is, hoe je dit kunt herkennen en geeft hij een vragenlijst en een handleiding voor een speekseltest om zelf te kunnen diagnosticeren. Tot slot geeft hij een uitgebreide behandeling waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Ook beschrijft hij de werking van de bijnieren zou je daarin geïnteresseerd zijn.

ISBN10: 9079872253

ISBN13: 9789079872251

 

 

 

 

Vooral op het voedingsaspect gaat hij gedetailleerd in, wat wel en wat niet is aan te bevelen en welke voedingssupplementen raadzaam zijn. Het boek heeft veel leuke tekeningen, modellen, tabellen en grafieken. Verhalen van patiënten gebruikt hij om zijn verhaal te ondersteunen. Een informatief zelfhulpboek, bestemd voor diegenen die voor hun vermoeidheidsklachten in de reguliere medische zorg geen gehoor krijgen.
Reactie plaatsen