Met een Balanssteen lekkerder in je vel! 

" De energie van de Balanssteen zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Het heft bokkades op, zet je in je kracht, draagt bij aan bewustwording en vitaliteit.

Met de energie van de Balanssteen werk je aan het versterken van je authentieke zelf" . 

 

Wat is een Balanssteen?

Een balanssteen is een met de handgemaakte steen en bestaat volledig uit natuurlijke materialen. In iedere steen zijn duizenden zichtbare en onzichtbare zuivere kwartskristallen verwerkt die een aardende werking hebben.
 Aan de kwartskristallen zijn meer dan 200 trillingsfrequenties toegevoegd waaronder die van de aarde, waardoor zij nog krachtiger zijn.

Er zijn balansstenen in 12 kleuren die overeenkomen met de 12 chakra's. Elke kleur heeft zijn eigen frequentie en uitwerking op lichamelijk, geestelijk en energetisch nivo.

.

Een balanssteen werkt direct vanaf het moment van dragen en gaat een leven lang mee. Ze behouden altijd hun werking en je hoeft ze niet te reinigen of op te laden. Balansstenen zijn voor iedereen geschikt. 

Wat doet een Balanssteen?

Met een Balanssteen kom je lekkerder in je vel te zitten. Door zijn aardende werking en het opheffen van (energetische) blokkaders ervaar je meer in balans, voel je je energieker. Zowel lichamelijk als geestelijk.


De Balanssteen ondersteunt je ook in je persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan zaken als:

 • beter om kunnen gaan met stressvolle situaties,
 • je gevoelens beter kunnen uiten,
 • keuzes vanuit je hart maken,
 • in actie komen,
 • je grenzen aangeven.

Hierdoor sta je meer in je eigen kracht en kan je je authentieke IK meer laten zien.

Dragers van de Balanssteen geven aan dat zij door de balanssteen ook minder hinder ondervinden van GSM- en WIFI-straling.

Het idee hierachter is logisch. We weten dat ieder levend wezen, de aarde ook,  zijn eigen energieveld heeft dat trilt en dus een eigen trillingsfrequentie heeft. Zo heeft de aarde een trillingsfrequentie van 7.83 hertz wat ook wel de hartslag van de aarde wordt genoemd.


Voor onze gezondheid en vitaliteit is het van belang dat onze trillingsfrequentie in overeenstemming is met die van de aarde. Niet voor niets hoor je overal dat aarden, of geaard zijn zo belangrijk is. Lopen we uit de pas dan kunnen we daar op zowel emotioneel, fysiek en/of geestelijk gebied (Hart, Hoofd en Lijf) sterke hinder van ondervinden. 

En ons energieveld heeft te maken met veel verstorende invloeden. Denk maar aan het gebruik van de mobiele telefoon, tablets, wifi...stress. Het dragen van één of meerdere balansstenen zorgt voor balans, stabilteit en energie en draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest maar ook aan bewustwording en inzicht. Daarom dat de stenen ook goed te gebruiken zijn bij coaching.  

Hoe weet ik welke steen bij mij past? 

Met een eenvoudige balanstest kan ik je helpen om de juiste steen of stenen te kiezen. Dit doe ik door de werking van verschillende balansstenen bij je te testen. Je voelt zelf direct het effect dat één of meerdere balansstenen op jou heeft.


Wil je weten welke balanssteen het beste bij jou past, maak dan een afspraak voor een GRATIS balanstest. Heb je na het testen en uitzoeken van  jouw persoonlijke steen behoefte aan verdere coaching? Dan kan. We bekijken dan samen hoe we dit kunnen vormgeven.


Ik organiseer regelmatig een workshop of een Ladies NIght waarin ik met de balanstest bij je test  welke steen het beste aansluit bij je behoeften, uitleg geef over de stenen, hun werking en het energieveld waaronder de chakra's . Een workshop of Ladies Niht duurt ongeveer twee uur.  Klik HIER voor data en informatie.


Als je zelf vijf mensen bij elkaar kan krijgen, kan ik ook naar jou toekomen en de workshop geven. Heb je hier interesse in neem dan contact met mij op om dit verder te bespreken. 

Wat levert een Balanssteen op?

 • Het verhoogt je energieniveau door de juiste natuurlijke frequenties
 • Toename van helderheid, focus en concentratie.
 • Zorgt voor meer balans en stabiliteit
 • Draagt bij aan een betere nachtrust
 • Vergroot je draagkracht rondom het voelen/uiten van emoties.
 • Helpt om je grenzen te leren voelen en te aangeven.
 • Het brengt je dichter bij jezelf
 • verlicht hoofdpijn
 • vermindert spanning en stress in het lichaam

 Balanssteen, Balanscone, Phonebalancer

Naast de balanssteen is er ook de balansCone gemaakt van dezelfde materialen als de balansteen waar ook frequenties aan zijn toegevoegd. De balansCone bevat een koperdraad waardoor de balansCone de energie in de directe omgeving harmoniseert. De balansCone kan uitstekend in de huiskamer of slaapkamer geplaatst worden.


De Phonebalancer is een kleine, ronde platte sticker die je op de achterkant van je mobieletelefoon plakt. Deze sticker beperkt, neutraliseert de straling die een mobiele telefoon afgeeft. 


Ook deze producten kan je bestellen bij mij. Direct via de webshop van Balanssteen of na deelname aan een workshop of Ladies Night. 

Gratis Balanstest doen

Bijeenkomst bijwonen