arrow_drop_up arrow_drop_down

Laat vandaag het begin van iets nieuws zijn!

Training minder stress meer levensplezier 


In deze training worden stress, stressklachten en hoe hiermee om te gaan vanuit verschillende invalshoeken benaderd: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Je krijgt informatie over stress, je vertaalt je inzichten naar je eigen situatie en je leert te voelen en te luisteren naar wat jouw lichaam jou vertelt. Je wordt aangemoedigd bij het maken van keuzes zodat je stappen voor verandering kan maken naar een leven met meer levensplezier en minder stress. 


Klik HIER voor meer infomatie over de training.

Klik HIER om je op te geven.


Start 31 oktober

woensdag

31-10-2018

09:00

Workshop Balanssteen

Onder het genot van een kopje koffie, thee en wat lekkers maak je kennis met de balansstenen. Ik vertel je hoe ze gemaakt worden, hoe ze werken en waarom ze zo bijzonder zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Met een persoonlijke balanstest ervaar je welke steen en welke combinatie van stenen het beste aansluiten bij jou situatie en welke steen of stenen jou in je kracht zetten. Naast stenen in alle kleuren heb ik ook armbanden en Balanscones


Aan deze workshop  kunnen 6 personen deelnemen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De  workshop begint om 09:15 uur en is rond 11.30 uur afgelopen. 

Locatie is Meentweg 52 in de Meern

Geef je snel op want vol = vol.


Klik HIER voor meer informatie over de Balansstenen.

Klik HIER om je op te geven.

Woensdag 3 oktober 

Woensdag

03-10-2018

09:15