4-daagse 'Vind je Oerritme' voor vrouwen

Een boost voor lichaam en geest

Een unieke ervaring waarin je ervaart en ontdekt wat de positieve invloed op je gezondheid en welbevinden is van oerprikkels. Van tijd tot tijd wordt je uitgedaagd om wellicht wat uit je comfort-zone te stappen maar weet dat dit voor iedereen geldt.


Deze 4-daagse is voor iedere vrouw die het belangrijk vindt om goed voor zichzelf te zorgen en die het leuk vindt om met anderen een unieke ervaring te beleven. Doe mee, dompel  je onder, ervaar en vooral geniet!

4-daagse 'Vind je Oerritme voor vrouwen'

 • Ontdek en ervaar wat het effect van gezonde oerprikkels zoals kou, warmte, periodiek vasten (eten en drinken), nuchter bewegen op je vitaliteit, veerkracht en gezondheid is.
 • Ervaar de kracht van verschillende ademhalingsoefeningen op je lichaam en brein 
 • Dompel je vier dagen, van 13 t/m 16 oktober, onder in deze unieke ervaring
 • Op een prachtige locatie met gezonde, versbereide maaltijden met onbewerkt voedsel 
 • Persoonlijke aandacht gaat hand in hand met inspanning en ontspanning en aandacht in het moment
 • Allemaal onder inspirerende en deskundige begeleiding
 • Er is plek voor maximaal 8 vrouwen 
 • All-inclusive (overnachtingen, voeding, workshops en nog veel meer)
 • Je ontvangt een mooi naslagwerk

Wat houd 'Vind je Oerritme' in?

Je gaat gedurende vier dagen ervaren wat het effect van kortdurende blootstelling aan oerprikkels zoals koude, hitte, honger en dorst is op je lichaam en brein. Dat betekent dat je een ijsbad gaat nemen, dat we eerst gaan bewegen en dan pas gaan eten en drinken, dat er ook minder eetmomenten per dag zijn en dat wat je eet is ook anders dan je bent gewend. Don't worry je zal geen 'honger' ervaren. In tegendeel je zal ervaren wat anders eten met je vitaliteit en gezondheid doet.

Het gaat om oerprikkels die evolutionair gezien ons lichaam aansporen om in de overlevingsmodus te gaan en zo onze gezondheid altijd al hebben beschermd. Want de kortdurende blootstelling aan deze prikkels activeert regelsystemen in je lichaam die ons natuurlijk herstelvermogen (onze oerkracht)  optimaliseren. 

Door onze huidige leefstijl staan deze regelsystemen continu in de sluimerstand. De oerprikkels en de oerkracht zorgen ervoor dat je je energieker, vitaler en veerkrachtiger voelt. 

Naast deze prikkels besteden we ook aandacht aan onze ademhaling en ontspanning. Belangrijk is dat je naast het ervaren ook begrijpt wat er gebeurd, welke regelsystemen worden geactiveerd en hoe werkt onze oerkracht? Vind je Oerritme wil zeggen dat jij na deze 4-daagse de oerprikkels in je dagelijks leven kan inbouwen op een manier die bij jou past. 

 Ga mee! Gun jezelf deze ervaring. Ik beloof je het zal je aan niets ontbreken. 

De 4-daagse 'Vind je Oerritme' is wat voor jou als je:

 • Kennis wil maken met en wil ervaren wat de impact van evolutionaire oerprikkels zoals periodiek vasten, koude prikkels, nuchter bewegen en specifieke ademhalingsoefeningen is.
 • De regie wil hebben over je eigen vitaliteit en veerkracht.
 • Wilt genieten van heerlijk, gezond en natuurlijke voeding.
 • Verbinding wil maken met andere vrouwen die hier ook nieuwsgierig naar zijn.
 • Meer te weten wilt komen over de achterliggende theorie en de werking van diverse regelsystemen.
 • Wilt leren hoe je de oerprikkels in je dagelijkse leefstijl kan integreren.
 • Zelfzorg belangrijk voor je is.

Waar en wanneer is de 4-daagse 'Vind je Oerritme?'

De 4-daagse 'Vind je Oerritme' vindt plaats  in de Paulushoef in Son. Een inspirerende toplocatie, omgeven door de natuur en gelegen aan de rand van de Sonse bossen. Bij de Paulushoef staat aandacht voor duurzaamheid, rust en gezondheid voorop. We hebben de sfeervolle groepsruimte, gemaakt van duurzame materialen geheel tot onze beschikking. Je overnacht in een mooie 2-persoonskamer en voor het eten maken we onder meer gebruik van de producten die uit de moestuin van de Paulushoef komen. Het zal je aan niets ontbreken.


De 4-daagse 'Vind je Oerritme' is van 13 tot en met 16 oktober. Je wordt donderdag 13 oktober aan het einde van de middag verwacht. Nadat je gesetteld bent, starten we onder het genot van een heerlijke maaltijd met de kennimaking en toelichting van het programma. In de daaropvolgende dagen wisselen de oerprikkels zich af met informatie sessies waarin je informatie ontvangt over de werking van de oerprikkels en het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Ook is er voldoende aandacht voor het uitwisselen van persoonlijke ervaringen. Zondag 16 oktober om 12.00 uur sluiten we gezamenlijk af.

Met deelname aan de 4-daagse 'Vind je Oerritme'  ontdek je: 

 • Hoe je jouw vitaliteit en energie kan verbeteren door het inzetten van oerprikkels
 • Hoe je de oerprikkels in je dagelijkse leven kan integreren.
 • Dat je meer kan dan je denkt

De volgende (praktische) zaken zijn inbegrepen: 


 • Verblijf en drie overnachtingen in een schitterende locatie
 • Gezonde, versbereide maaltijden 
 • Diverse oerprikkel-ervaringen waaronder het ijsbad
 • Mooi compleet naslagwerk met informatie en recepten

Ben je nieuwsgierig? Ga mee!

De kosten voor deze 'all inclusive' unieke ervaring bedragen € 395,-- als je voor 12 augustus laat weten dat je hieraan wilt deelnemen. 

En als je met z'n 2-en komt, heb ik een mooie korting voor je. Je betaalt dan € 360,-- per persoon.

Beslis snel want vol = vol

Ik heb het nog niet eerder gedaan, dus ik denk dat ik het wel  kan!

We leven in een tijd dat alles snel en efficient moet gaan. Op veel terreinen moeten we ballen hoog houden.  We vergeten echter dat ons lichaam en geest hier nog niet op afgestemd zijn. Er is een mismatch met de omgeving waarin we leven, hoe we leven en ons belangrijkste bezit; ons lichaam, ons brein, onze gezondheid en levensvreugde.

Door beter te luisteren naar ons lichaam, het kortdurend bloot te stellen aan acute (herkenbare) stress geef je het lichaam een prikkel die het herkent en waarmee je je lichaam en geest een rest geeft.

Twijfel niet, doe eens wat anders dan je gewend bent en ervaar wat een boost je krijgt. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Monique Smit

Monique Smit - SanaLifestyle

Ik ben Monique Smit en organiseer de 4-daagse 'Vind je Oerritme'.  Ik ben holistisch  leefstijl- & vitaliteitscoach en zelf erg enthousiast over het toepassen van de bovengenoemde oerprikkels in mijn dagelijks leven. Ik merk dat ik stressbestendiger ben, veel meer energie heb en mij vitaler voel. Ik wil jou inspireren om dit ook te gaan ervaren en uit te dagen om mee te doen aan de 4-daagse 'Vind je Oerritme'.  Een unieke ervaring waarvan jij je verdere leven profijt van hebt.

4-daagse Vind je Oerritme

"Een kleine stap buiten je comfortzone, verandert je hele leven"