Informatie-avond Oervoeding in de 21-ste eeuw
15 oktober 2012 

Informatie-avond Oervoeding in de 21-ste eeuw


In Nederland neemt het aantal mensen dat regelmatig last heeft hoofdpijn, stress, darmklachten vermoeidheid, allergieën, pms-klachten of energiegebrek toe. Aan de andere kant is onze hygiëne en medische standaard prima en hebben we altijd de beschikking over voldoende voeding.

Waarom hebben we last van deze klachten, wat is er verstoord? Is het niet interessant om nu eens niet naar symptoombestrijding te kijken maar naar de achtergrond van deze klachten? Waar en wanneer is het misgegaan en hoe kunnen we in de toekomst dergelijke klachten mogelijk voorkomen.

Tijdens deze informatie-avond gaan we terug in de tijd. Hoe zijn we geworden tot wat we nu zijn: de Homo Sapiens? Welke rol heeft voeding en beweging hierin gespeeld? En wat betekent oervoeding en oerbeweging voor onze gezondheid en vitaliteit nu en in de toekomst?

Datum:                donderdag 15 november

Tijdstip:                20.00 – 22.00 uur (zaal open om 19.30 uur)

Plaats:                 Zpot, Zandweg 116B, 3454 JZ, De Meern

Door:                   Monique Smit van SanaLifestyle

Kosten:                € 7,50

Heb je interesse? Wil je komen? Klik dan op de groene smiley en geef je op!

 opgeven informatieavond Oervoeding in de 21-ste eeuw

Over de schrijver
Een gezonde en afwisselende leefstijl is de basis voor een goede gezondheid van Hart, Hoofd en Lijf. Met verantwoorde voeding, voldoende beweging en ontspanning en de juiste mindset bepaal jij zelf hoe gezond jij bent. Laat mij als leefstijl- en vitaliteitscoach jou hierin ondersteunen.
Reactie plaatsen