Oersterk van Richard de Leth

`Ik schrijf een week pijnstillers voor, als het dan nog niet over is zie ik u graag terug.

`Ja mevrouw artrose hoort nu eenmaal bij het ouder worden.`

Deze woorden staan op de achterkant van het boek OERsterk geschreven door Richard de Leth.

Richard is 29 jaar en studeerde geneeskunde aan de VU in Amsterdam. Daarnaast heeft hij vele aanvullende opleidingen gedaan. Hij combineert wetenschap met logisch verstand, gevoel en praktijkervaring. Hij ontwikkelde een nieuw concept romdom optimale gezondheid omdat hij in de medische praktijk zag dat veel patiënten niet genezen.


Totaal aanpak naar optimale gezondheid

Het boek geeft een totaal aanpak naar een optimale gezondheid en vitaliteit. Het beschrijft hoe we in de 21-ste eeuw onze gezondheid kunnen behouden én zelfs verbeteren.

Richard legt in het boek helder de verbinding tussen lichaam, geest, voeding, beweging, ontspanning en medicijnen op onze gezondheid uit. Het boek bevat veel heldere informatie, vragen, zelfscorelijsten en recepten. En slaat een brug tussen de westerse geneeskunde en de oosterse geneeskunst.

Oersterk is een boek dat ook mijn visie beschrijft.

  • Voor een optimale gezondheid moeten we dat eten dat het beste bij onze genen past (je gooit toch ook geen diesel in een benzine auto?)
  • Je bent voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid. Pak die rol!
  • Zorg voor meer Flow en minder stress (maar dat wist je waarschijnlijk al)
  • Bewegen kan op vele manieren zonder dat je direct lid moet worden van een sportschool

Klik hier om de boektrailer te zien. Je komt dan op de site van Oersterk en als je wilt kan je dan meteen het boek bestellen.

Over de schrijver
Een gezonde en afwisselende leefstijl is de basis voor een goede gezondheid van Hart, Hoofd en Lijf. Met verantwoorde voeding, voldoende beweging en ontspanning en de juiste mindset bepaal jij zelf hoe gezond jij bent. Laat mij als leefstijl- en vitaliteitscoach jou hierin ondersteunen.
Reactie plaatsen