Keto Leefstijl Programma

Zet de stap naar gezondheid en vitaliteit  en start met het Keto leefstijl programma

Het Keto Leefstijl programma is geen hype of een crashdieet waarbij je je moet uithongeren en voor de quick wins gaat. Het is een wetenschappelijk onderbouwd programma en bewezen effectief om op een gezonde manier af te vallen, meer energie te hebben en ondersteunt de algemene gezondheid. 

Vet als brandstof gebruiken!

Het doel van het Keto Leefstijlprogramma is om metabool flexibel te worden. Dat betekent dat je lichaam naast glucose ook vet als brandstof gaat gebruiken. En weet je dat vet als brandstofbron meer energie oplevert dan glucose?

Een ketogene leefstijl kenmerkt zich door het eten van  voedsel vol gezonde vetten, eiwitten en minimale koolhydraten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam overschakelt  van het verbranden van koolhydraten (suiker) naar het verbranden van vet. En als je lichaam vet gaat gebruiken ontstaan er ketonen en die kan het lichaam ook gebruiken als brandstof-alternatief voor glucose. Wist je dat je brein heel goed werkt op ketonen? Veel mensen die ketogeen eten zeggen dat ze veel beter hun focus kunnen vasthouden.

Hoe mooi is het als je straks kunt zeggen:

 • Ik heb controle over mijn lijf en gewicht
 • Ik voel me gezonder dan ooit
 • Ik kom moeiteloos op gewicht en hou dat ook zo
 • Mijn klachten en aandoeningen zijn minder en zelfs verdwenen
 • Ik heb meer energie en geniet volop van het leven
 • Ik heb geen stress meer over wat ik wel en niet mag eten

Hoe werkt het Keto Leefstijl Programma?

In vier stappen maak je de overgang  van je huidige voedingspatroon & leefstijl naar  Ketogene Voeding en leefstijl. Je krijgt inzichten in onder meer je eigen voeding- en leefstijlgedrag, je krijgt gedegen informatie over voeding, bewegen, slaap, insulineresistentie, stress en andere onderwerpen om de overstap  naar de ketogene leefstijl zo goed mogelijk te kunnen maken. 

Verwacht geen  klant en klare weekmenu’s die je klakkeloos moet volgen en algemene tips en adviezen. 

Het Keto Leefstijl Programma is een online programma dat je met of zonder aanvullende coaching en ondersteuning kan volgen.

Als je bereid bent om eens goed naar je eigen leefstijl te kijken, hier veranderingen in aan wilt brengen. Niet bang bent om ondersteunende opdrachten te maken, eerlijk naar jezelf bent dan heb je je hele leven plezier van dit programma.

De vier Fasen van het Keto Leefstijlprogramma

Fundering

Hoe sta je er nu voor? 

Zonder goede fundering kan je geen stevig resultaat bouwen. 

Je brengt je huidige situatie in beeld, het is de nulmeeting voordat je start.

Nieuwe Gewoontes

Je zet je oude gewoontes overboord en je gaat aan de slag met nieuwe gewoontes die passen bij een gezondere leefstijl.


De Switch

Nu komt het erop aan, de switch naar de vetverbranding en ketose. This is where the magic happens. Je hebt een volledig ketogeen voedingspatroon en leefstijl.

Voor altijd

Je weet wat het is om ketogeen te leven en je bent metabool flexibel. Sta stil hoe je de opgedane ervaringen en inzichten blijvend kan inbouwen.


Dit krijg je bij het Keto Leefstijl Programma

 • Praktische lessen en video’s met opdrachten en werkbladen om met een goed begrip van het proces je nieuwe leefstijl op te bouwen.
 • Logisch opgebouwde fases om zo soepel mogelijk de omschakeling te maken.
 • Een bibliotheek met een schat aan kennis over keto met aanvullende video’s en werkbladen.
 • Toegang tot de Keto Leefstijl Community
 • Toegang zolang het programma bestaat.

Starten met het programma? 

Wil je starten met het maken van een switch naar een Ketogene Leefstijl? Dat kan dat op de volgende manieren.
 • Je doet dit het liefst zelfstandig op jouw manier met behulp van het online cursusprogramma Ketogene Voeding en Leefstijl van het  Ketogeen Instituut waarmee ik samenwerk. Zodra je je aanmeldt voor het programma is het cursusmateriaal van jou. Je hebt onbeperkt toegang tot de online leeromgeving met de video's. Hier kun je de lessen en werkbladen downloaden. Zo stel je je eigen naslagwerk samen en kun je in je eigen tempo het programma doorlopen. Op die manier is het geen dieet, maar een nieuwe leefstijl waar je jaren plezier van hebt.
 • Je wilt naast het online cursusprogramma graag persoonlijke ondersteuning en coaching. Je kent jezelf en iemand die meekijkt, ondersteuning en coaching  biedt als het lastig wordt, werkt voor jou beter. Als deze werkwijze jou meer aanspreekt ga dan voor de mogelijkheid online programma + coaching. Mijn ervaring is dat vier gesprekken/contactmomenten (dit kan ook digitaal) voor veel mensen een prima combi is. Heb je behoefte aan meer dan bespreken we dit samen.
Het is niet aan te raden om zonder begeleiding over te stappen op ketogene voeding en leefstijl als er sprake is van chronische, ernstige aandoening. Twijfel je? Neem dan contact op. Indien nodig kan ik je doorverwijzen naar een ketogeen therapeut.

Kies de werkwijze die het beste bij jou past!

ONLINE PROGRAMMA

€ 215,-- (incl. btw)

ONLINE PROGRAMMA + COACHING

€ 215,--- + kosten coaching

Ik ben een Keto Professional

Als leefstijl- en vitaliteitscoach ben ik als Keto professional aangesloten bij het Ketogeen Instituut. Het instituut in Nederland op het gebied van Ketogene Voeding & Leefstijl,