Je Moet Niks® Leefstijlcursus  

Herkenbaar?

  • Voel je je ontevreden met je huidige leefstijl?
  • Zit je niet lekker in je vel?
  • Kom je maar niet in beweging?
  • Wil je beter leren omgaan met negatieve ervaringen en emoties?
  • Wil je meer energie hebben en deze energie besteden aan zaken die voor jou belangrijk zijn?
  • Verlang je naar meer grip en controle over de keuzes die je maakt?
  • Wil je meer balans in je leven? In je werk?

Dan is de Je Moet Niks-Leefstijlcursus wat voor jou! Een cursus die zich richt op mentale fitheid. Dus geen lijstjes wat je wel of niet moet eten, hoe en wanneer je moet bewegen, hoeveel uur slapen en hoe te ontspannen. Een cursus gericht op het trainen van je brein. Want gedrag veranderen doe je met je grijze massa.

Deze cursus richt zich op het aanleren van zes levensvaardigheden die jou gaan helpen te doen wat jij belangrijk vindt. Ook als het even tegenzit en je ongemak ervaart. Je legt hiermee een sterke basis  voor een gezond en waardevol leven. Niet alleen voor maar nu maar voor een heel leven.


Je Moet Niks® en je mag van alles!

Je Moet Niks® in de praktijk

Je start met het volgen van de online cursus. In 6 modules en 30 korte videolessen leer je alles over de werking van het brein, het Vat van Zelfwaardering en de 6 levensvaardigheden. Op deze manier kan je op je eigen tempo, in je eigen tijd beginnen.

Direct na de online cursus heb je 5 persoonlijke afspraken met mij. Ik ben een gecertificeerd Je Moet Niks-trainer. Deze afspraken kunnen ‘face to face’ of online zijn. Wat jij wil! In deze gesprekken koppelen we de theorie en oefeningen uit de cursus aan jouw jouw persoonlijke doelen en uitdagingen.

Vooruitlopend op de training kan je ook gebruik maken van het boek Je Moet Niks.

Tijdens de online cursus en de persoonlijke gesprekken heb je ook toegang tot de Je Moet Niks-community waar je gelijkgestemden vindt die samen met jou ook met dit traject bezig zijn.

Met deze aanpak begeleid ik je in concrete stappen naar jouw persoonlijke ontwikkelingsdoel. Succes verzekerd en niet voor even, maar voor een heel leven!

Hoe makkelijk is het

Direct starten met de online cursus

Geen wachtlijst

Binnen 2 weken de eerste persoonlijke sessie

Minimale tijdsinvestering

€ 100,00 korting op het totaalpakket

Veranderen, begint met een eerste stap zetten!

De Je moet Niks leefstijlcursus is ontwikkeld door dr. Heidi Stiegelis, psycholoog en gezondheidswetenschapper. Zij zegt " Ontdek waarom mijn cursus jouw leven kan veranderen volgens de beproefde methode die ik de afgelopen 25 jaar heb ontwikkeld. Door bewust te investeren in 6 fundamentele levensvaardigheden, kan ook jij een sterke basis leggen voor een gezond en waardevol leven, waarin je in staat bent om met aandacht en acceptatie je eigen richting te bepalen, versterkt door een stevig gevoel van eigenwaarde'".

Wat kost het?

De totale kosten (online cursus, vijf persoonlijke gesprekken en gebruik van de online community) zijn nu geen € 774,00 maar € 674,00. De cursus is vrijgesteld van BTW.

Ik ben een gecertificeerde je Moet Niks-trainer en begeleid je graag naar een mooi en waardevol leven!