Gezonde Kerst(v)Oer!

Ik ken veel mensen die nu al bezig zijn met het bedenken wat er met Kerstmis gegeten gaat worden. Iedereen doet zijn best om het lekker en gezellig te maken. Want eten en gezelligheid horen bij Kerst. Maar voordat het zover is kost het menigeen hoofdpijn “Want wat eten we met Kerst?”.

Wordt het weer Gourmet, Fondue of wat je altijd met Kerst eet?  Ben je toe aan wat anders? Een Kerstdiner in het teken van Oervoeding?

SanaLifestyle heeft volgens de principes van Oervoeding een E-Book Gezonde Kerst(v)Oer samengesteld. Dit E-Book bevat 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, 2 groentegerechten en 3 bijgerechten.

Je kan naar hartelust combineren en ervaren dat lekker eten en een opgeblazen en zwaar gevoel niet samen hoeven te gaan. Geniet van deze recepten! Ervaar dat gezelligheid, lekker en gezond eten samengaan! Heerlijk met een glaasje witte of rode wijn!

Klik op de afbeelding om bij het E-Book te komen. Deze informatie is gratis. Het wordt zeer gewaardeerd als je wil liken of tweeten of sharen. Gebruik hiervoor de balk aan de linkerkant van deze pagina.

Over de schrijver
Een gezonde en afwisselende leefstijl is de basis voor een goede gezondheid van Hart, Hoofd en Lijf. Met verantwoorde voeding, voldoende beweging en ontspanning en de juiste mindset bepaal jij zelf hoe gezond jij bent. Laat mij als leefstijl- en vitaliteitscoach jou hierin ondersteunen.
Reactie plaatsen