BOOST YOUR HEALTH !


BOOST YOUR HEALTH
! is een initiatief van SanaLifestyle en besteedt aandacht aan hoe jij je gezondheid een boost kan geven zodat je FIT de winter ingaat.

We weten allemaal dat we gezond moeten eten, dat beweging goed voor ons is, en dat stress slecht is en dat we voldoende slaap moeten hebben.

Maar wat is gezonde voeding, voldoende beweging en voldoende slaap? En hoe pak je stress aan? En wat hebben deze gebieden met elkaar te maken en hoe beïnvloeden ze elkaar?

In het beantwoorden van deze vragen wordt in BOOST YOUR HEALTH onder meer aandacht besteed aan hoe wij als mens zijn geworden tot wat we nu zijn. Hoe ons lichaam werkt en de gevolgen van de veranderingen in onze leefstijl in de afgelopen decennia op onze gezondheid. Dan weten we haarfijn wat gezonde voeding is, de beweging die we nodig hebben, wat stress in ons lijf doet en waarom buitenlucht belangrijk is etc. Met andere woorden we hebben dan de kennis en vaardigheden hoe onze gezondheid te optimaliseren.

 

BOOST YOUR HEALTH is voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt en zelf actie wil ondernemen om zich fitter en energieker te voelen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • Waarom is bewegen goed en noodzakelijk!
  • Wat is de relatie tussen bewegen en stress!
  • Wat doet stress met mijn lijf!
  • Wat hebben mijn zuurgraad en bloedsuikerspiegel met mijn balans te maken!
  • Welke balansen zijn belangrijk voor mijn gezondheid!
  • Met welk voedsel voed ik mijn lichaam het beste!
  • Hoe kan ik beter en lekkerder (door) slapen!
  • Welke hormonen zorgen voor energie en welke kosten energie!

 

BOOST YOUR HEALTH bestaat uit vijf praktische bijeenkomsten die zowel binnen als buiten plaatsvinden. Ook staat een bezoek boodschappencoachaan een supermarkt op het programma waarin uitleg wordt gegeven over welke producten wel of niet geschikt zijn om te nuttigen.  Na afloop ontvang je  het boek De boodschappencoach” van ir. Ralph Moorman

Praktische informatie

 De bijeenkomsten vinden plaats op een vrijdagochtend van 09.00 – 11.30 uur.

De data zijn:  4/10,  11/10, 18/10, 25/10 en 1/11 (indien nodig wordt rekening gehouden met de herfstvakantie).

Adres waar de bijeenkomsten plaatsvinden is Claudiuslaan 50, 3453 JD De Meern.

Minimum aantal deelnemers is 4 maximum is 8

 

De totale kosten voor 5 bijeenkomsten en het boek de boodschappencoach bedragen maar € 65,00 (dit is incl. btw)

 

Interesse? Klik dan op de button BOOST YOUR HEALTH!  en geef je op!

Boost your Health

Over de schrijver
Een gezonde en afwisselende leefstijl is de basis voor een goede gezondheid van Hart, Hoofd en Lijf. Met verantwoorde voeding, voldoende beweging en ontspanning en de juiste mindset bepaal jij zelf hoe gezond jij bent. Laat mij als leefstijl- en vitaliteitscoach jou hierin ondersteunen.
Reactie plaatsen