Get-Together Vitaal en Energiek door de Overgang

woensdag 2 mei  van 09.00 - 11.30 uur in de Meern

Ben je tussen de 35 - 55 jaar, vrouw en wil je vitaal en gelukkig door de overgang? Kom dan woensdag 2 mei  naar de Get-Together Vitaal én gelukkig door de Overgang, georganiseerd door Monique Smit , leefstijl- & gezondheidscoach bij SanaLifestyle

Ik merk dat veel vrouwen overgangsklachten voor lief nemen. Het hoort erbij wordt dan gezegd. Je moet er “ even” (soms 10 jaar) doorheen maar het gaat vanzelf over. Ik geloof daar niet in. 


Veel klachten die toegeschreven worden aan de overgang zijn geen typische overgangsklachten. Deze klachten hebben veel meer te maken met een verstoorde hormoonbalans die al aanwezig is voor dat de overgang begint.


Als je weet waar je op moet letten, kan je zelf veel doen aan het verminderen van overgangsklachten en het zelfherstellend vermogen van het lichaam zijn werk laten doen. De overgang wordt hierdoor geen vervelende fase waar je door heen moet, maar een fase die staat voor (innerlijke) ontplooiing en verdieping.


Kom naar de Get-Togeter Vitaal en Energiek door de 

Overgang op 2 mei 

Wil jij af van overgangsklachten als opvliegers, stemmingswisselingen, vermoeidheid, haaruitval , slecht slapen, aankomen etc? 

Meer inzicht krijgen in de rol van je hormonen tijdens de overgang en weten wat wat jij zelf kan doen om je hormonen in balans te krijgen en te houden?

Dan is de Get-Together Vitaal en Gelukkig door de Overgang wat voor jou.

Schrijf je nu in en reserveer je plek!

VOL = VOL

Wat is een Get-Together?

Een Get-Together is een bijeenkomst georganiseerd rondom een leefstijl- of gezondheidsthema en is voor iedereen die weet dat een gezonde en afwisselende leefstijl de basis is voor een goede gezondheid en vitaliteit van Hart, Hoofd en Lijf.

Kennis opdoen, bewustwording, ervaringen wisselen en in beweging komen staan centraal. 

In een persoonijke en inspirerende omgeving.

Kosten  € 27,50, per Get-Together

 

Details Get-Together Vitaal en Gelukkig door de Overgang

  • Datum: woensdag 2 mei  2017
  • Tijdstip: 09.00 -11.30 uur
  • Locatie: SanaLifestyle de Meern, Meentweg 52, 3454 AT De Meern
  • Kosten: € 27,50
  • Aantal deelnemers: maximaal 8

Gratis E-Book van Sanalifestyle

12 supertips voor het herstellen van je energiebalans