arrow_drop_up arrow_drop_down

 Training minder stress, meer levensplezier 

KRIJG GRIP OP STRESS EN HERSTEL DE BALANS!

Heb je het gevoel dat je wordt geleefd? Dat je van alles moet en overvraagd wordt en je niet weet wat je kan doen om meer ruimte te ervaren?

Kom je te weinig toe aan wat jezelf wilt, of weet je niet goed meer wat je wilt?

Voel je je vlak en komen dingen niet echt meer bij je binnen of voel je je juist overprikkeld?

Last van negatieve gedachten, lusteloosheid of fysieke klachten zoals bijvoorbeeld slecht slapen, hoofdpijn, spijsverteringsklachten? 

Dan is de training Minder stress meer levensplezier wat voor jou!


Deze training is door deelnemers gewaardeerd met een 8,7!

Enkele ervaringen van deelnemers

Erika

De training was echt een cadeautje voor mijzelf. Even tijd & aandacht voor mezelf en stilstaan om van daaruit weer vooruit te kunnen. Het programma zit goed in elkaar en wordt op een hele mooie, warme, natuurlijke manier begeleid door jullie.  Jullie vullen elkaar goed aan en spelen in op wat er leeft in de groep. De prettige locatie en ook vooral de groep waarin je herkenning vindt en feedback van krijgt helpen ook. Het geeft toch ook wel weer inzicht en in ieder geval weer input en energie om mee aan de slag te gaan én blijven voor meer plezier & geluk.”

Carolien

Ik wil jullie graag bedanken voor de inzichten die jullie mij gegeven hebben tijdens de training.

Door deze training ben ik bewuster van mijn (onbewuste) gedachten en mijn (reactieve) gedrag. Ik ben blij met de handvatten die jullie aangereikt hebben. Ik heb de interactie met de andere deelnemers als erg prettig ervaren. En daar heb ik ook veel van geleerd.

Anita

Een hele waardevolle training! Veel geleerd, gevoeld en ervaren. Vol inzichten, ruimte voor een lach en emotie met een fantastische groep van 8 mensen. Een mooi aantal waarbij er ruimte was voor een ieder. Ik vind de trainers: Manon en Monique zeer professioneel, waarbij zij heel mooi inspeelde op hetgeen er gebeurde tijdens de trainingen in de groep. De training was voor mij zeer prikkelend en energiek. 

" Dear stress, let's break up"

Je werk, zorg voor de kinderen, mantelzorg, alles goed willen doen, iedereen willen helpen, de hele dag bereikbaar zijn, geen nee durven zeggen, ruzie , te weinig bewegen, geen feestje willen overslaan, overal bij willen horen. Factoren die bijdragen aan stress. 


Een beetje stress kan geen kwaad. Sterker nog het houdt je scherp. Maar als stress te lang duurt ontstaan er stressklachten en deze zijn van invloed op je gezondheid en levensplezier. 


In de training Minder stress meer levensplezier worden stress, stressklachten en hoe hiermee om te gaan vanuit verschillende invalshoeken benaderd: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Je krijgt informatie over stress, je vertaalt je inzichten naar je eigen situatie en je leert te voelen en te luisteren naar wat jouw lichaam jou vertelt.  Je wordt aangemoedigd bij het maken van keuzes zodat je stappen voor verandering kan maken naar een leven met meer levensplezier en minder stress.

Wat komt aan bod in deze training?

 • Wat is stress precies en hoe werkt stress
 • Inzicht krijgen in welke stressklachten er zijn (geestelijk en lichamelijk) en bewustwording van jouw situatie
 • (H)Erkennen van stressprikkels uit je omgeving
 • Inzicht in hoe deze inwerken op je gevoel,  gedachten en gedrag
 • Veranderen van je mindset 
 • Wat kan je anders doen om minder stress te ervaren.  

Ga jij voor meer levensplezier? 

Geef je dan nu op voor deze waardevolle training!

Enkele praktische zaken

 • De ervaring leert ons dat 6 tot 10 deelnemers het optimale resultaat geeft. Op deze manier kunnen we iedereen voldoende persoonlijke aandacht geven en komt naast het uitwisselen van informatie het beleven en voelen ook voldoende aanbod.

 • De training bestaat uit vier ochtenden van 09.00 - 11.45 uur. De eerstvolgende trainingsdagen in 2018 zijn: 31/10, 07/11, 14/11 en 21/11

 • Manon en Monique zijn allebei alle trainingsdagen aanwezig. 

 • De training vindt plaats in de mooie en sfeervolle trainingslocatie de Tuinkamer in Utrecht ( Leidsche Rijn).  Het adres is Groenedijk 29, 3544 AB Utrecht. De locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken en er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

 • De kosten voor deelname aan deze vierdaagse training bedragen voor particulieren bedraagt € 225,00 (inc. btw). 

 • Voor organisaties bedragen de kosten € 325,00 (excl. btw) per werknemer. Deze training kunnen we in overleg ook in-company aanbieden en indien gewenst meer richten op de werksituatie.

 • Je kan je nog opgeven. Bedenk wel VOL = VOl. 

Wie zijn de trainers? 

Manon Straus van Helder Hart Coaching


Sinds 2013 ben ik eigenaar van Helder Hart Coaching & Massage in Vleuten.
Met veel plezier en elan zet ik mij in bij het begeleiden van mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit kan al dan niet in relatie tot werk zijn. Het thema stress is vaak aan de orde in de coachingssessies. Ik heb gezien en ervaren hoe langdurige stress een mens kan overspoelen. Om die reden heb ik mij inmiddels gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met veel stress en burnout-achtige klachten. 


www.helderhartcoaching.nl

Monique Smit 

van SanaLifestyle


In 2012 ben ik gestart met SanaLifestyle.  Het is mijn passie om mensen te inspireren om meer inzicht te krijgen in hun  gezondheid en welbevinden en zich bewuster te worden van de invloed van leefstijl hierop. Ook ik zie en merk dageljks wat de impact van langdurige stress is op de gezondheid en vitaliteit van mensen.  Door mijn integrale aanpak kan ik mensen met stress goed  begeleiden en coachen. Waarbij het accent altijd ligt op willen en niet moeten.


www.sanalifestye.nl

Ga jij voor meer levensplezier? 

Geef je dan nu op voor deze waardevolle training!