Leefstijlcoaching is een reis naar
meer energie en vitaliteit

In welke richting zoek jij het? 

Werk, gezin, sporten, verwachtingen van jezelf en anderen, je eigen denkbeelden van wat hoort en wat niet… Het kan je allemaal te veel worden waardoor je jezelf verliest en voorbijloopt. Dit kan zich uiten in fysieke klachten als hoofdpijn, minder energie hebben, slecht slapen, stressklachten maar ook in piekeren, concentratieverlies, niet tevreden zijn met wie je bent en  verminderd zelfvertrouwen.

Wil jij weer de regie hebben over je leven? Je gezonder en vitaler voelen en tevreden zijn met wie je bent, hoe je bent en wat je doet? Dan is leefstijlcoaching wat voor jou. 

Herken jij jezelf in één van de volgende uitspraken? 

Dan is leefstijlcoaching wat voor jou

 • Ik heb weinig energie en  wat ik ook doe het wordt niet beter.
 • Ik moet van alles, hou vele ballen in de lucht en ik kom. niet aan mezelf, laat staan aan ontspannen toe.

 • Ik heb steeds vaker last van fysieke pijntjes als hoofdpijn, stijve spieren, darmproblemen.
 • Ik slaap slecht.
 • Ik voel me opgejaagd en gestresst en ik wil leren hier anders mee om te gaan.

 • Ik heb het idee dat ik niet met de juiste dingen bezig.
 • Ik wil meer zelfvertrouwen krijgen.
 • Ik weet niet meer goed wat ik leuk vind, waar ik energie van krijg.
 • Het voelt alsof ik het contact met mezelf ben kwijtgeraakt. Wie ben ik eigenlijk?
 • Ik vind mijzelf te zwaar, ben niet tevreden met mijn lijf.
 • Ik kan mij niet goed concentreren.
 • Ik zit niet lekker in mijn vel.

Leefstijl is de verzamelnaam voor al het gedrag dat invloed heeft op je vitaliteit en gezondheid. Denk hierbij aan eet-, beweeg- en slaappatroon, de mate van ontspanning. Maar ook aan emoties, zelfbeeld en denkbeelden over hoe iets hoort te zijn. 

Integrale Leefstijlcoaching

Mijn integrale aanpak van leefstijcoaching is gebaseerd op onderstaand balansmodel. Dit model bevat 5 dimensies die onderling sterk met elkaar samenhangen: fysiek, sociaal-emotioneel, zingeving en mentaal vlak. Voorwaarde voor een succesvol coachtraject is dat je voldoende pro-actief bent en je zelf de regie neemt.

Wat kanje van mijn verwachten?

Ik laat je ervaren dat het mogelijk is om je leefstijlgedrag duurzaam te veranderen én dat het ook vol te houden is. Ik inspireer je, daag je uit en bied een luisterend oor. 

Samen leggen we de basis voor het leven dat jij wilt hebben. Samen gaan we op reis naar meer balans en een vitalere versie van jou. Waarbij ik altijd uit ga van willen en niet van moeten!


Als jij meer energie wil, beter wil slapen, wil weten wat jou echt drijft, meer zelfvertrouwen wil hebben, anders wil leren omgaan met stress, keuzes wil maken van uit je hart. Kortom beter in je vel wil zitten dan is integrale leefstijlcoaching wat voor jou.

Mogelijkheden voor Leefstijlcoaching

Intake en Vitaliteitsscan

Een coachingstraject begint altijd met een uitgebreid startgesprek en de vitaliteitsscan.  Met de uitkomsten krijg jij je veranderwens helder en stippelen we de route uit om hier te komen . Deze route leggen we vast in een persoonlijk vitaliteitsplan. En misschien kunnen we al komen tot een paar concrete actiepunten of adviezen.


Leefstijl-& Voedingsanalyse

Wil je meer energie hebben? Beter slapen? beter leeren omgaan met stress/ Of je gedurende de dag beter kunnen concentreren?  Of gewoon lekkerder in je vel komen te zitten? Kortom je hebt een fysieke veranderwens, dan is de uitgebreide leefstijl- en voedingsanalyse wat voor jou.


Coaching

Wil je anders leren omgaan met stress? Meer zelfvertrouwen krijgen? Beter zicht hebben op wat jou drijft? Met de uitkomsten van de vitaliteitsscan of de leefstijl- & voedingsanalyse aan de slag? Dan is leefstijlcoaching wat voor jou (genoemd bedrag is vor een gsprek van 60 minuten).


Overtuigd? Start vandaag nog!

Vitaliteit op de werkvloer

Vitale werknemers maken het verschil!

Wilt u als werkgever weten wat SanaLifestyle met persoonlijke coaching en op maat gemaakte vitaliteitsprogramma's voor de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers op de werkvloer kan betekenen?

Neem dan contact op!