Meer energie en in Balans met een Balansteen

Wat is een Balanssteen?

Een balanssteen is een met de handgemaakte steen en bestaat volledig uit natuurlijke materialen. In iedere steen zijn duizenden zichtbare en onzichtbare zuivere kwartskristallen verwerkt die een aardende werking hebben.
 Aan de kwartskristallen zijn meer dan 200 trillingsfrequenties toegevoegd waaronder die van de aarde, waardoor zij nog krachtiger zijn.


Er zijn balansstenen in 12 kleuren die overeenkomen met 12 chakra's. Elke kleur heeft zijn eigen frequentie en uitwerking.


Een balanssteen werkt direct vanaf het moment van dragen en gaat  een leven lang mee. Ze behouden altijd hun werking en je hoeft ze niet te reinigen of op te laden. Balansstenen zijn voor iedereen geschikt. 

Waarom een balanssteen dragen?

Een balanssteen helpt je om te aarden, meer in balans te komen waardoor je meer rust ervaart of juist meer energie krijgt. 


Ook brengt een balanssteen je energieveld (chakra's) in balans. Mensen geven aan door de balanssteen minder hinder te ondervinden van GSM- en WIFI-straling.

Het idee hierachter is logisch. We weten dat ieder levend wezen, de aarde ook,  zijn eigen energieveld heeft dat trilt en dus een eigen trillingsfrequentie heeft. Zo heeft de aarde een trillingsfrequentie van 7.83 hertz wat ook wel de hartslag van de aarde wordt genoemd.


Voor onze gezondheid en vitaliteit is het van belang dat onze trillingsfrequentie in overeenstemming is met die van de aarde. Niet voor niets hoor je overal dat aarden, of geaard zijn zo belangrijk is. Lopen we uit de pas dan kunnen we daar op zowel emotioneel, fysiek en/of geestelijk gebied (Hart, Hoofd en Lijf) sterke hinder van ondervinden.

En ons energieveld heeft te maken met veel verstorende invloeden. Denk maar aan het gebruik van de mobiele telefoon, tablets, wifi...stres. Het dragen van één of meerdere balansstenen zorgt voor balans, stabilteit en energie en draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest maar ook aan bewustwording en inzicht. Daarom dat de stenen ook goed te gebruiken zijn bij coaching.  

Hoe weet ik welke steen bij mij past? 

Met een eenvoudige balanstest kan ik je helpen om de juiste steen of stenen te kiezen. Dit doe ik door de werking van verschillende balansstenen bij je te testen. Je voelt zelf direct het effect dat één of meerdere balansstenen op jou heeft.


Wil je weten welke balanssteen het beste bij jou past, maak dan een afspraak voor een GRATIS balanstest. Heb je na het testen en uitzoeken van  jouw persoonlijke steen behoefte aan verdere coaching? Dan kan. We bekijken dan samen hoe we dit kunnen vormgeven.


Iedere maand organiseer ik een gratis workshop " De Balanssteen". Aan deze  workshop kunnen max. 5 mensen deelnemen. Ik test bij iedereen welke steen het beste aansluit bij de behoeften, geef uitleg over de stenen, hun werking en het energieveld waaronder de chakra's . Een workshop duurt ongeveer anderhalf uur.  Klik HIER voor data en informatie.


Als je zelf vijf mensen bij elkaar kan krijgen, kan ik ook naar jou toekomen en de workshop geven. Heb je hier interesse in neem dan contact met mij op om dit verder te bespreken. 

De voordelen van een Balanssteen op een rij

  • Het verhoogt je energieniveau door de juiste natuurlijke frequenties
  • Toename van helderheid, focus en concentratie.
  • Zorgt voor meer balans en stabiliteit
  • Draagt bij aan een betere nachtrust 
  • Vergroot je draagkracht rondom het voelen/uiten van emoties.
  • Helpt om je grenzen te leren voelen en te aangeven.
  • Het brengt je dichter bij jezelf

 Balanssteen Balanscone, Phonebalancer

Naast de balanssteen is er ook de balansCone gemaakt van dezelfde materialen als de balansteen waarook frequenties zijn toegevoegd. De balansCone bevat een koperdraad waardoor de balansCone de energie in de directe omgeving harmoniseert. De balansCone kan uitstekend in de huiskamer of slaapkamer geplaatst worden.


De Phonebalancer is een kleine, ronde platte sticker die je op de achterkant van je mobieletelefoon plakt. Deze sticker beperkt, neutraliseert de straling die een mobiele telefoon afgeeft. 


Ook deze producten kan je bestellen bij mij. Direct via de webshop van Balanssteen of na deelname aan een workshop of persoonlijke afspraak (zie hieronder).

Gratis Balanstest doen

Workshop bijwonen

Bestelling plaatsen